Van Manado naar Palu

voor vertrek
onderweg
Middagmaal in Palu

Op donderdag 16 me vertrokken we naar Palu. We reisden met een comfotabele touringcar met AC. We vertrokken exact op de aangegeven tijd. De conditie van de weg was uitstekend, veel beter dan twee jaar geleden ( Er was geen schade aan de weg door de aardbeving. Daardoor konden ook heel snel hulpgoederen van Manado naar Palu worden gebracht.) Na 26 uur en twee keer een stop om te eten, arriveerden we rond 2 uur in Palu. Waar we welkom werden geheten door Ds I Gusti Ngurah Bagus Andronikus, de algemeen secretaris van de Synode van de Protestantse Kerk In Palu. Als eerste bracht hij ons naar een restaurant voor het middagmaal. Na het eten reden we eerst naar ons oude huis: Daarna gingen we naar ons gastgezin, de fam. Komaling. We hebben lekker “gemandied” (gebaad op z´n Indonesisch) en daarna lekker een middagslaapje gedaan. Mocht ook wel na een doorwaakte nacht in de bus.

Geef een reactie